ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Sodelovnje s kmetijo Cimerman
Brez laktoze Brez Glutena Lastna vzreja Naravno dimljeno

Sodelovanje

Naša mesnopredelovalno usmerjena kmetija Vam nudi pester izbor svežega mesa, mesnih izdelkov, mesnih pripravkov, bučnega olja in vedno več produktov lokalnih kmetij in proizvajalcev. Močno se zavedamo pomena lokalne oskrbe. Poleg višje kakovosti živila, znanega porekla, kratkih transportnih poti, prilagodljivosti in fleksibilnosti kmetije je naše načelo »od njive in mize«, kar pomeni, da smo usmerjeni k lastni in lokalni reji živali, lastni klavnici in predelavi. Tako se trudimo ujeti vsak korak našega produkta, da je na koncu najboljši za vas.

Restavracije – Gostilne – Menze – Turistične kmetije - Hoteli

Z veseljem in ponosom sodelujemo s ponudniki gostinskih storitev, ki poleg svojega znanja, truda – ponujajo še domačo/lokalno kakovost. Obenem vzpodbujajo tako lokalno raven, kakor zavest potrošnika k iskanju slovenske hrane in surovin!V kolikor bi Vas zanimali naši okusi, kakovost in način dela – Vas neobvezujoče povabimo na degustacijo in sproščen pogovor. Ugodimo Vašim željam, potrebam – predvsem si želimo, da boste zadovoljni!

 

Trgovine in delikatese

Izdelki, ki bi Vam bili všeč, za katere mislite, da bi bili primerni za Vašo trgovino ali delikateso Vam predstavimo – jih degustirate, ter se odločite. Pakiramo, označimo – kakor želite.

 

Medsebojno sodelovanje - Trgovine/podjetja

Z veseljem nam predstavite Vaš produkt, za katerega ocenjujete, da bi bil zanimiv za naše tržišče.

 

 
 

Kmetija Cimerman

lastna pridelava krmnih rastlin

Brez laktoze

Naravno Dimljeno